×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Termelők

Helyi szatmári művészek festmények es rajzok.
Cégünk 1992 óta foglalkozik mezőgazdasággal és állattenyésztéssel illetve élelmiszer-kereskedelemmel.
Az ásványok nedűje Halmiban, Szatmár megye legészakibb településén található Románia egyik legkülönlegesebb szőlőtermő vidéke.
Friss tojás biztos forrásból.
Minőségi alapanyagok, olasz csúcstehnológia és hozzáértésünk ötvözéke alkotja ezt a harmonikus ízvilágot, amely termékeinkre jellemző!
Megédesíti a hétköznapokat
Kézműves natúr szappanok.
Kézzel készült esküvői és keresztelői meghivók. Egyedi tervezésben is rendelhetők.
Minőségi kézműves termékeket készítek minőségi anyagokból elérhető áron, érdeklődni lehet a megadott telefonszámon,vagy emailben,illetve messengeren.
Egy önkéntes alapon szerveződött, fogyatékossággal élő fiatalok és felnöttek fejlesztését célúl kitüző szervezet. Nappali központ és lakóotthon a két alapvető szolgáltatásunk.
2014–ben indítottam be önálló méhészetemet, a Bokor méhészetet. Ekkor vettem meg első 2 család méhemet, majd 2019 végére 80 családra fejlődtünk.
A méz ősidők óta az emberi táplálkozás része. Szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, mely az emberi szervezet számára szükséges. Legfontosabb összetevői: a fruktóz és a glükóz. Ezek mellett számos vitamint és nyomelemet is megtalálunk a mézben: kálium, vas, kalcium, C-vitamin, B1, B2, B6 vitamin, réz, magnézium, foszfor, mangán, cink.
Gyöngy-től Gyöngy-ig Handmade with love
Méhészetünk több mint 100 éves múltra tekint vissza
A bélteki szőlőtermesztés több évszázados múltra tekint vissza az írásos emlékek alapján, bár vannak periódusok amelyek kiesnek, a történet az 1085-es évre néz vissza egy régi homályba merült monda alapján.
Várjon - Kosár frissítése ...