×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Bokor Rolland

0745618551
Foieni
[email protected]

Bokor Rolland

Foieni
0745618551
[email protected]
2014–ben indítottam be önálló méhészetemet, a Bokor méhészetet. Ekkor vettem meg első 2 család méhemet, majd 2019 végére 80 családra fejlődtünk. Nagy segítségemre volt a feleségem Réka, viszont egy rosszul sikerült méhszúrás miatt allergiás lett, így neki abba kellett hagynia a méhészkedést, ezért jelenleg már csak 60 családdal méhészkedünk.
Már gyerek koromtól fogva ismerkedem ezzel a gyönyörű szakmával, mivel a családban voltak méhészek akik előszeretettel mutatták be a méhek világát, a méhészeti munkát, ami lényegében nem is nevezhető kifejezetten munkának, mert ez egy kellemes időtöltés, egy hobbi a méhész számára.
Helyi adottságoknak köszönhetően, megyénkben minden lehetőség adott a méz és virágpor termelésre, kezdve a repcétől, az akácon és hárson át a napraforgó és az őszi vegyes virágokig. Általában mindent meg tudunk termelni kisebb vándorlásokkal megyén belül, de volt már rá példa, hogy nagyobb távot is kellett vándorolnunk más megyébe, ahhoz, hogy meg tudjuk termelni a mézet, hogy a folyamatosan bővülő vevőkörünk igényét kiszolgálhassuk. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy egy nagyon jó minőségű mézet biztosítsunk vevőinknek, akik ezt meg is hálálják visszatérésükkel és ajánlásaikkal.
Megtalálnak bennünket Mezőfényen, vagy piaci napokon (hétfő, péntek és szombat) a nagykárolyi élelmiszerpiacon. Mivel az elmúlt évben felütötte fejét a járvány, úgy döntöttünk, hogy a környékünkön (Nagykároly, Mezőfény, Bere, Csomaköz, Szaniszló, Mezőpetri) kiszállítást is vállalunk és ingyen kiszállítjuk a termékeinket 50 lejes értékhatár fölött. Természetesen értékhatár függvényében más településekre is kiszállítunk ingyenesen, előzetes telefonos egyeztetés esetén.

Bokor Rolland

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...