×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Tivadar Rodica

0744958274
mun. Satu Mare, str. Macinului bl. UM1, ap. 12, jud. Satu Mare
[email protected]

Tivadar Rodica

mun. Satu Mare, str. Macinului bl. UM1, ap. 12, jud. Satu Mare
0744958274
[email protected]
A mézet sokan elsősorban természetes gyógyszernek tartják, csak másodsorban számít élelmiszernek. Akik méhcsaládok tartásával foglalkoznak, nagyon jól tudják: a méz gyógyító erejének kulcsa, hogy csak és kizárólag jó minőségű, természetes anyagból készüljön, alapja pedig a tiszta virágnektár.
A homoródi Tivadar házaspár, Nicolae és Rodica akkor figtyeltek fel a méz gyógyító hatására, amikor életük hirtelen új fordulatot vett. A méhészkedés eleinte csak hobby volt számukra, mára azonban életük szerves részét képezi. A méhkaptárok körül az élet egyáltalán nem egyszerű, de tele van örömmel és sikerélménnyel.
A két méhész egészen különleges kapcsolatot alakított ki a szorgalmukról közismert apró lényekkel, amelyek egész napjukat a legfinomabb nektár felkutatásával töltik. A Tivadar házaspár szerint sokat tanulhatunk mi emberek a méhektől: elsősorban csapatszellemet, hiszen a méhkasban senki sem magának gyűjti a nektárt, hanem az abból készült méz a közösségé lesz.
Mára a homoródi méhészek árupalettája igen széles lett: van benne akác-, repce- és hársméz, vegyes virágméz, gyömbérrel és kurkumával ízesített méz, nyers pollen és propolisz. Ezenkívül előállítanak dióval vagy homoktövissel kevert mézkészítményt is.
Aki szeretné saját maga meggyőződni, hogy mennyire csodálatos a méhek munkája, felvehetik a kapcsolatot Nicolae Tivadarral vagy Rodica Tivadarral a 0744958274-es vagy a 0740015657-es telefonszámon, illetve üzenetben a Miere Tivadar Satu Mare Facebook-oldalon.
Kapcsolat:
Tivadar Nicolae, tel: 0740-015657
Tivadar Rodica, tel: 0744-958274
Homoród Zóna
E-mail: [email protected]
https://www.facebook.com/mieresm/

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...