×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Firma Hutton

0361404331
mun. Satu Mare, str. Spicului nr. 32, Jud. Satu Mare
[email protected]

Firma Hutton

mun. Satu Mare, str. Spicului nr. 32, Jud. Satu Mare
0361404331
[email protected]
A minőségi száraztészták rengeteg lehetőséget teremtenek a jó szakácsnak: nagy választékban találjuk meg őket a boltok polcain, könnyen elkészíthetők, ár szempontjából pedig bárki számára elérhetők. Ezek a legfobb okai annak, hogy ezek gyorsan nagyon népszerűvé váltak az egész világban.

Az olasz tésztafélék sikerén felbuzdulva a Hutton család 25 évvel ezelőtt kezdte meg a száraztészták gyártását, az út kezdetén pedig az ország észak-nyugati részére jellemző zabszem, eperlevél és laskatésztát gyártották, amelyet Batiz és környékének élelmiszerboltjaiban értékesítettek. A cégnél már a kezdeti időkben nagy hangsúlyt fektettek a munkatársak szakmai fejlesztésére, a gépsorok modernizálására – összességében pedig a minőségi termékek készítése volt a fő szempont.

Ez pedig hamar eredményt is hozott. A Hutton család termékei rövid idő alatt nagyon keresettek lettek. Az eredeti receptekhez ragaszkodva, a 90-es évek végén a napi termelés már elétre a napi egy tonnás mennyiséget.

A 2003-as évben a gyártás új termelőegységbe költözött, ahol az Olaszországból vásárolt gyártósoron már 3 tonna/napra nőtt a napi termelés. A termékpaletta pedig jelenősen bővült, elsősorban a rövid (tarhonya, csiga, spirál) illetve a közepes hosszúságú tészták terén. A Hutton ma már búzalisztből és kukoricalisztből is készít minőségi száraztésztákat, amelyek a főzés során nem vesztik el textúráikat, nem ragadnak össze.

Mára a Hutton termékei nem csak Szatmárnémetiben ismertek és elismertek: bárhol az országban, aki kitűnő minőségű, tojásos vagy tojás nélküli, de a hagyományok receptek alapján készített tésztafélét venne, ezt a márkát keresi. Paradicsomszósszal, fűszerekkel ízesítve a Hutton tésztái mindig jó választás, akkor is, ha kevés időt tudunk a főzésre szánni.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...