×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Prăvălie pentru suflet

0749991275
str. Oituz, loc Satu Mare, jud. Satu Mare
[email protected]

Prăvălie pentru suflet

str. Oituz, loc Satu Mare, jud. Satu Mare
0749991275
[email protected]
Amikor két, jó ízléssel megáldott és ügyes alkotó találkozik, és elhatározzák, hogy valami közösen hoznak létre, biztosak lehetünk benne, hogy ami a kezeik közül kikerül, az valami csodálatos, lélekkel teli dolog lesz. Juláék esetében pont ez történt: Cipian és Hajnalka együtt indítottak vállalkozást, amelyben nagy szerepe van a grafikának, festészetnek és a fotózásnak is.
A rajzok, grafikák ceruzával és tintával készülnek, ezek alkotója pedig Ciprian Jula, akit a szatmáriak elsősorban divatbemutatók valamint családi események tehetséges és nagy tapasztalatú fotósként ismerhetnek.
A házaspár grafikák és festmények iránti szenvedélye nyomán indult el a Lélekkel teli áruda (Prăvălie cu suflet) nevet viselő projekt, melyen keresztül a szatmáriak grafikákat vagy akril festékkel készített festményeket vásárolhatnak - olyanokat, amelyek elsősorban a saját képzeletből táplálkozva jöttek létre.
Alakítsa ki otthonában Ön is a kreatív képzőművészet kicsiny sarkát a Lélekkel teli árudában található alkotások segítségével, támogatva ezzel két igazán kreatív szatmári művész munkáját és lehetőséget adva nekik arra, hogy olyan újabbnál újabb termék kerülhessenek a boltba, amelyek akár lélekkel teli ajándékok is lehetnek.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...