×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Petran Floare

0771494398
loc. Satu Mare, str. Careiului nr.312, jud. Satu Mare
[email protected]

Petran Floare

loc. Satu Mare, str. Careiului nr.312, jud. Satu Mare
0771494398
[email protected]
Minden kislány a tökéletes babáról álmodik! Petran Floare babakészítő pedig tudja, hogy minden gyermeknek megvannak az egyedi elvárásaik. Ő pedig ezek figyelembe vételével, finom mozdulatokkal, a részletekre való maximális odafigyeléssel kelt életre egyedien kivitelezett bábukat.
Akkor kezdett babakészítéssel foglalkozni, amikor nagymama lett, kislány unokával. Valahogy sehol sem találta azt a babát, amire az unoka vágyott, ezért saját kezűleg állt neki az első baba készítésének.
A Petran Floare babái főleg pamutból, illetve antiallergén anyagokból készülnek, ezért ezek kitűnő ajándékok lehetnek különböző allegriákkal küzdő gyerekek számára is. Érdekesség, hogy a babák ruházatát is a hölgy készíti, aki ezáltal belekóstol a hagyományos népi ruházat és napjaink divatjának világába is.
Az alkotásait egyébként ha röviden kellene jellemezni akkor az öröm, sokszínűség és változatosság szavakkal lehetne. A babák kidolgozottsága, minőségi alapanyagaik is hozzájárulnak, hogy a vásárokon a standja mellett elhaladók rendszeresen megállnak csodálni a gyönyörű alkotásokat.
Minden baba egyéni igények alapján készülhet, a szülők ezért rendelés kapcsán a 0771494398-as telefonszámon jelentkezhetnek, ahol elmondhatják az elvárásaikat is az ajándéknak szánt babával kapcsolatban. Az ezek alapján készített baba pedig igazán különleges ajándék lesz, amely hosszú évekig a kislány szobájának legnagyobb kincse lesz.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...