×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Lévai Iosif

0741359660
STR. NICOLAE IORGA NR. 23/A
[email protected]

Lévai Iosif

STR. NICOLAE IORGA NR. 23/A
0741359660
[email protected]
Szatmári érték és hagyomány! Lévai József sajátkezűleg készített termékei méltán viselhetik a Szatmári Termék védjegyet!
A középiskola befejezése után Lévai József két szatmári kézműves mestertől tanulta a szakmát: Tóth István cipészmestertől és Boras László bőrdíszművestől. Lévai 2000 óta a saját műhelyében dolgozik és készíti páratlan bőrből készült árucikkeit, dacolva a nagy üzletek jelenlétének egyre inkább érezhető hatásával. A mester sikerének titka, hogy folyamatosan új ötleteket valósít meg, a vásárlói pedig a legtöbb vásárban találkozhatnak vele és termékeivel.
Az általa megtervezett és létrehozott tárgyakban nagy harmóniában egyesülnek a geometriai formák és a hagyományos készítési mód. Nem létezik két ugyanolyan pénztárca vagy késtok, amelyik Lévai József műhelyében készült.
Az általa készített táskákat hagyományos, általában pásztorok által használt tárgyak díszítő motívumait viselik, de sokat tesz ezek egyediségéhez a bőr megfestése, amelynek Lévai nagy szakértője. Az általa készített tárgyak értékét emeli, hogy néhány termékét a magyarországi Hagyományok Házának népművészettel foglalkozó osztálya is elismeri.
Ha ajándékot keres, vagy saját részre szeretne egy igazán egyedi terméket, Lévai József által hagyományos technikákkal, nagy odafigyeléssel készített termékeit nyugodt szívvel ajánljuk.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...