×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Ecomatrix

0361401514
Satu Mare, Str. Gabriel Georgescu, nr. 54
[email protected]

Ecomatrix

Satu Mare, Str. Gabriel Georgescu, nr. 54
0361401514
[email protected]
Ha változotatna lakása berendezésén, nagy valószínűséggel megtalálja a szükséges bútorokat a Ecomatrix Furniture-nál. A Szatmárnémetiben működő cég teljes egészében romániai kézben van, 14 alkalmazottal dolgozik, és elsősorban a prémium kategóriás kisebb bútorelemekre specializálódtak.
Az Ecomatrix több mint 10 éve gyárt Szatmárnémetiben masszív fából készült asztalokat, székeket, foteleket, kárpitozott vagy bőrrel borított kanapékat. Mindenik elem prémium kategóriás, és a cég alapítását követően kevéssel már elismerést szerzett a nemzetközi porondon. A bútorok a legjobb minőségű fából készültek, tartósak, egyedi megjelenésűek, készítésükkor pedig nagyon odafigyelnek az apró részletekre is.
Az Ecomatrix Furniture rendszeres résztvevője a hazai és külföldi szakkiállításoknak és vásároknak, ezek ez események pedig jó alkalmat teremtenek találkozásra a többi gyártóval és a klientúrával. Ezeken a rendezvényeken az Ecomatrix rendszerint a figyelem középpontjában van, különösen, ha az új kollekciójukat mutatják be.
Ha meg szeretne ismerkedni a cég kínálatával, látogasson el a https://www.ecomatrix.ro/ weboldalra.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...