×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Pro Avis

0261829450
Satu Mare
[email protected]

Pro Avis

Satu Mare
0261829450
[email protected]
A tojásnak hatalmas a tápértéke, ez az egyik oka annak, hogy ez az egyik, ember által leggyakrabban fogyasztott étel. De jó, ha tudjuk, hogy a kereskedelemben kapható tojások nem egyformák. A tojás összetétele ugyanis nagyban függ attól, hogy hogyan nevelték és mivel etették a tyúkokat.
A PRO AVIS megértette, hogy a tojás, amely a vásárló asztalára kerül, a legjobb minőségű kell legyen. Meg kell felelnie az átlagos, mindennapi fogyasztónak, de a vendéglátóiparban dolgozók elvárásainak is. Emiatt a cég húsz éves működése során folyamatosan fejlesztett, a mindig jobb minőséget tartva szem előtt. Így lett az ágazat egyik meghatározó vállalkozása Romániában, úgy, hogy reklámra és marketigre alig költött, szemben a konkurenciával.
A Pro Avis a vásárlóinak kizárólag friss tojást szállít ki, amelyek 100 százalékban EU-konform tápot fogyasztó tyúkokból származnak. Szintén az EU-s elvárásoknak megfelelő a cég modern csomagolóegysége, amelyet az ágazatot legszigorúbban ellenőrző szervek engedélyeztek.
Újdonság a Pro Avis kínálatában a pasztörizált „folyékony” tojás, amelyek igen népszerűek a nyugati országokban. Több előnye is van ennek a terméknek: hosszabb ideig maradhat a boltok kínálatában, könnyebben raktározható, egyszerűen felhasználható és kizárt a Szalmonella baktériummal való fertőzöttség.
A Pro Avis csapatának lelkiismeretek munkája is hozzájárult ahhoz, hogy a Batizon és Hiripen található termelőegységek csatlakozhattak a Szatmári Termék védjegyhez, ami egyféle elismerés is a cég termékeinek, melyek nap mint nap nagy mennyiségben kerülnek a hűséges vásárlók asztalára.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...