×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


Acest site aparţine Asociaţiei pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreana-Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület cu sediul în Satu Mare.


Folosirea acestui site implică acceptul clientului pentru folosirea datelor personale introduse în formularul de înregistrare client, precum și datele care sunt colectate în cadrul tranzacțiilor comerciale efectuate prin acest site. Colectarea acestor date au următoarele scopuri:


- administrarea website-ului;

- personalizarea website-ului pentru dvs.;

- autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul satmarean.ro;

- trimiterea produselor cumpărate prin intermediul website-ului

- trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dvs. și colectarea plăților de la dvs.;

- trimiterea de comunicări comerciale solicitate de dvs.

-trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;

- abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website;

- păstrarea securității website-ului și prevenirea fraudelor;

- verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea website-ului (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată); și alte utilizări.


Consimțământul dat în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior printr-o notificare către delicatesecodrenesti.ro. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi transmisă prin e-mail sau direct din contul utilizatorului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului. Dacă consimțământul nu este acordat sau a fost revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile menționate mai sus.


Stocarea datelor cu caracter personal se va face doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar numai până la momentul în care hotărâţi să vă dezactivaţi contul de utilizator. În cazul în care a fost emisă o factură, datele dumneavoastră vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.


Site-ul nostru include hyperlink-uri către și detalii despre site-uri terțe. Nu deținem niciun control și nu ne facem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.


Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau formular de comandă, declarați că acceptați necondiţionat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a acestui site. Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv: - dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs., dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal, dreptul la rectificare şi dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat, dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.


Protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta”) şi articolul 16 alineatul (1) din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecţia datelor cu caracter personal.


Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date: dreptul la informare şi acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la ştergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opoziţie şi procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plângere în faţa autorităţii de supraveghere sunt detaliate pe site-ul www.dataprotection.ro


Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate, ne puteţi contacta la adresa de email: office@satmarean.ro

Várjon - Kosár frissítése ...