×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Carmangeria Weinberger

0723276140
loc. Viile Satu Mare, str. Principala nr. 42, Jud. Satu Mare
husztizoltanii@gmail.com

Carmangeria Weinberger

loc. Viile Satu Mare, str. Principala nr. 42, Jud. Satu Mare
0723276140
husztizoltanii@gmail.com
A legfinomabb ízek, a farmról az asztalra
Amikor a húsüzletek polcait elárasztja a külföldi és hazai dömpingáru, amikor a nagyüzemi húskészítmények tartósítószereket és tömegnövelőket tartalmaznak, egy szatmári családi vállalkozás még mindig ragaszkodik a hagyományos állattarttáson alapuló termeléshez, a házias ízekhez.

Huszti Gyula és családja 1992 óta foglalkozik mezőgazdasággal és állattenyésztéssel: először csak saját fogyasztásra állítottak elő hagyományos húsételeket, 2012 óta modern húsfeldolgozót és Szatmárnémeti központjában egy közkedvelt húsüzletet működtetnek.

A Weinberger termékek különlegessége abban rejlik, hogy az alapanyagként szolgáló állatokat „ridegtartásban” nevelik, saját természetes környezetükben. A farmon ugyanúgy megtalálható a hagyományos házi sertés, mint a hússertés vagy a hagyományos magyar mangalica, szarvasmarhák közül pedig Angus, román tarka és bivaly is egyaránt fellelhető. Az előállítás során is a legjobb minőségre törekszenek: a Weinberger termékek sem tartósítószereket, színezéket, sem pedig élelmiszerfestéket nem tartalmaznak.

Céljaikról a második generációs vállalkozó, Huszti Zoltán így nyilatkozott: „célunk, hogy vásárlóinknak mindig egészséges és friss hússal, magas minőségű hústermékekkel szolgáljunk, megőrizve Szatmárhegy és a vidék hagyományait: úgy készítjük a hurkát, kolbászt, ahogy annak idején nagyszüleink, dédszüleink készítették. Úgy is szoktunk fogalmazni, szemben a nagyüzemi termelőkkel, nálunk a legrövidebb a hús útja a farmtól az önök asztaláig”

A szatmárhegyi húsfeldolgozójukban a minőségi húsból származó termékek széles választékát állítják elő. Termékeik között egyaránt megtalálhatók az olyan hagyományos ételek, mint a hurka, a kolbász, a sonka, a szalámi, de a vásárlók kérésére bekerült a palettába a házi fűszerezésű miccshús és a roppanós virsli is.
A vállalkozás névjegye:

Termelő: Huszti Gyula

Telefon: 0040726700799

Weboldal: www.weinberger.ro

Email: office@weinberger.ro

Facebook: weinberger.ro

Üzlet: Hasdeu utca 4. szám, Szatmárnmeti, Románia

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...