×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Carmangeria Weinberger

0723276140
loc. Viile Satu Mare, str. Principala nr. 42, Jud. Satu Mare
[email protected]

Carmangeria Weinberger

loc. Viile Satu Mare, str. Principala nr. 42, Jud. Satu Mare
0723276140
[email protected]
Sokan imádják a húst, a húsételeket, ezzel együtt viszont egyre nehezebb egészséges, megbízható forrásból származó termékeket találnunk a boltok polcain. Vagy olyan tradícionális, gyerekkorunk ízeit megelevenítő termékeket, amelyek a legjobb minőségű húsból, mesterséges színezékek, tartósítószerek, és az emberi egészségre hosszú távon káros anyagok nélkül készülnek.

Napjainkban a házias jellegű, tradícionális húsételek különösen keresettek, legyen szó családi ebédről vagy különleges, ünnepi eseményekről, és gyakran a mindennapi menüből sem hiányoznak. A hús minősége és a nagy figyelemmel kiválasztott hozzávalók – ezek azok, amelyek a legjobban jellemzik a szatmárhegyi Huszti
Zoltán vezette cég termékeit. Ezzel a hozzáállással pedig a vállalkozás termékei már évek óta a legkeresettebbeknek számítanak a szatmáriak körében.

Az évek során a cég egy igazán bőséges termékpalettát hozott létre, amely őrzi a hagyományos ízvilágot, legyen szó hurkáról, házikolbászról vagy disznósajtról, egészen a modern húskészítményekig, mint a miccs, vagy a különböző felvágottak. Az ezekhez szükséges hús pedig saját forrásból származik: a cég saját disznóneveldéjéből vagy marhafarmjáról, ahol a legjobb körülmények között, természetes élelemmel, tápszerek nélkül nőnek az állatok.

A Weinberger Hasdeu utca 4. szám és a Károlyi út C22-es tömbházának földszintjén található boltjaiban a késztermékek mellett megtalálható a friss sertés- vagy marhahús is. A család számára készített levesek vagy sültek egész más ízüek, ha valóban minőségi hús felhasználásával készülnek. Erről pedig már megbizonyosodhattak a szatmári háziasszonyok, akik nagy előszeretettel választják a Weinberger-boltokban található húsokat, akkor is, ha vendégeket várnak, de akkor is, ha a szűk család számára készítik el az ebédet.

A Weiberger Mészárszékben kapható termékek minősége egyben garancia is arra, hogy ott a legnagyobb ínyencek is megtalálják a kedvükre való készítményeket. És még egy bizonyíték a szatmárhegyi húskészítmények kiemelkedő voltára: a Weinberger termékei a Szatmári Termék védjegyhez tartoznak!

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...