×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Marta Crochet Art

0745208487
mun. Satu Mare, str. Dara CD 16, ap. 2, Jud. Satu Mare
[email protected]

Marta Crochet Art

mun. Satu Mare, str. Dara CD 16, ap. 2, Jud. Satu Mare
0745208487
[email protected]
Annak idején a hímzést az egyik legrégibb hagyományos mesterség volt, amelyet a nők egészen fiatal korukban tanultak meg. A hímzés azonban nem csak egy régi, ma már csak kevesek által kézzel végzett munka, hanem igazi művészet, melynek segítségével élettel telnek meg a különböző anyagok.
Pana Marta egy kedélyes és energiával teli szatmári nő, akinek fáradhatatlan kezei és kifogyhatatlan kreativitása megélhetéssé formálta a hímzés iránti szenvedélyt. Termékei különösen keresettek azon hölgyek körében, akik színekkel teli, igazán különleges termékekre vágynak.
Pana Márta több mint húsz éve foglalkozik kézimunkával, horgolt és hímzett kötöttárúk készítésével. A művészi színvonalú hímzések tették le az alapjait a Marta Crochet Art vállalkozásnak, melyen belül kézzel készített, exklúzív, személyre szabott termékeket készít: kabátot, szoknyát, blúzokat, sapkákat, sálat és egyéb kiegészítőket – a sort pedig az egyedi készítésű horgolt medálok és brossok zárják.
A tavaszi-nyári kabátkákat és mellényeket könnyen összhangba lehet hozni a tradicionális mintákkal díszített ruhákkal, ezzel pedig egy új és igazán egyedi öltözködési stílus alakítható ki.
A termékek elkészítéséhez környezetbarát alapanyagokat használ, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A tavaszi ruhadarabok elkészítéséhez a Marta Crochet Art például gyapjú vagy kasmír alapú anyagokat használ. A nyári öltözetek alapja a pamut, a téli termékek pedig leginkább kötöttek – például a különböző méretű és formájú, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt készülő sapkák. A téli szezonra készülő egyedi hímzett díszítéssel ellátott kabátok alapanyaga pedig a gyapjú.
Pana Márta szerint az öltözködési stílus az általa készített különleges kiegészítőkkel erős képet adhatnak a vásárló személyiségéről, emiatt nagyon nagy figyelmet fordít a részletekre, és hogy az igazán egyedi termékek megfeleljenek a nagy elvárásokkal érkező vásárló ízlésének is.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...