×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Boda László

40749909207
str. Mahathma Gandhi nr. 3
[email protected]

Boda László

str. Mahathma Gandhi nr. 3
40749909207
[email protected]
A mészészeti termékek igazi természtes kincsek szervezetünk számára, azonban a méhészettel foglalkozó szakemberek számára egyre nehezebb a minőségi méz kinyerése.
Boda László az üknagyszüleitől örökölte a minőségi, ínycsiklandó, egészséges, teljes egészében természetes és kemikáliáktól mentes méz készítésének módját. Ő maga Marosvásárhelyről származik, ám miután beleszeretett egy szatmári hölgybe, 2013-ban végleg Szatmárnémetibe költözött és magával hozta méheit is. Jelen pillanatban Boda László összesen 150 méhcsaládot gondoz, a lehető legnagyobb szeretettel és szakértelemmel.
“A feleségem miatt költöztünk 2013-ban Szatmár megyébe, és velünk költöztek a méhek is. Azóta is méhészkedünk és folyamatosan fejlesztjük a vállalkozásunkat. Csak saját, minőségi termékeket árusítunk, amelyek alapját a méheink Szatmár megyében “utazva” gyűjtenek össze” – meséli a méhész.
Az évek hosszú munkája során Boda László rájött, hogy komoly befektetések nélkül nem lehet elkerülni az kaptárokat támadó atkák elleni vegyszeres küzdelmet, ám ő inkább a jelentőps befektetés és az egészséges, természetes méz mellett döntött. A drága megoldás egy olyan szerkezet, a kaptárba beépítve hatékonyan lép fel az atkák megjelenésekor.
A minőségi mézet szerető szatmáriak a Boda családnál a méhészeti termékek számos fajtáját találják, a különböző tiszta és vegyes virágmézeken keresztül egészen a gyömbérrel, kurkumával, fahéjjal vagy magvakkal és aszalt gyümölcsökkel ízesített termékekig, propoliszig vagy méhviaszig.
További információkért vagy éppen rendelésért hívja a Boda családot a 0749 909 207-es vagy a 0745 074 563-as telefonszámon.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...