×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

St. Martin's Elixir

0771426153
Mărtinești Nr. 20
[email protected]

St. Martin's Elixir

Mărtinești Nr. 20
0771426153
[email protected]
A jól bevált családi receptekre támaszkodva - s a meggyőződésből, miszerint a szatmáriak megérdemlik, hogy a gyümölcsök ízét a lehető legjobban őrző szirupok és lekvárok kerüljenek az asztalukra - indult útjára évekkel ezelőtt egy ígéretes vállalkozás Kakszentmártonban, Szatmárudvari községben.

Székely Róbert rengeteg időt, pénzt és energiát fektetett be ebbe a vállalkozásba, hogy eljusson a most rendelkezésére álló változatos termékpalettához – melynek minden tagja kiemelkedő minőségű, vitaminokban gazdag termék, melyek gondosan válogatott gyümölcsökből készültek. A vállalkozás pedig jelen pillanatban feldolgozó-berendezésekkel, gyümölcsök természetes tartósítására szolgáló berendezésekkel és gyümölcsraktárral is rendelkezik. A neve pedig – nem véletlenül - @St. Martin’s Elixir lett.

A vállalkozás fejlesztéséhez EU-s támogatások is hozájárultak, így 2017-ben és 2019-ben is egy-egy nagy lépést téve lett a gyümölcsfeldolgozó a megmodernebb gépekkel felszerelve, illetve a támogatásoknak köszönhetően jött létre a tároló és válogatórészleg is.

A gyümölcsök feldolgozásával előállított termékekkel elsősorban Szatmár megye vásáraiban találkozhatunk, ugyanis Székely Róbert elsősorban a helyi piacra koncentrál, annak ellenére, hogy a szörpökés lekvárok akár a határon túl készítettekkel is felveszik a versenyt. Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, vagy rendelni szeretne, hívja a 0771426155-ös számot.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...