×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Mészáros Árpád

0760383080
Ghenci, str. Cimitirului, nr. 49
[email protected]

Mészáros Árpád

Ghenci, str. Cimitirului, nr. 49
0760383080
[email protected]
Méhészetünk családi vállalkozás. Édesapám és nagyapám révén gyermekkoromban ismerkedtem meg a méhészettel, majd 2009-ben apósommal és feleségemmel 10 méhcsaládot vásároltunk és ma már 80 családnál tartunk.
Méhészetünk állandó telephelye Gencsen, Szatmár megyében, Nagykárolytól 8 km-re található. Rakodókaptárakat használunk, a megyében vándoroltatjuk a családokat. Méhészetünk első fajtaméze a repceméz, amit helyben gyűjtenek a méhek. Aztán a csanáloserdei akácosra vándorlunk. Harmadik fajtamézünk a hárs, amit a túrterebesi szőlőhegyen gyűjtenek a méheink. Végül, visszajövünk állandó telephelyünkre a napraforgó virágzásakor.
A mézeket és a méhészeti termékeket közvetlenül a fogyasztók felé értékesítjük. Megtalálnak minket Facebook adatlapunkon is (Mészáros Méhészet), ahol naprakész információkkal látjuk el vásárlóinkat.
Csak saját termelésű mézeket és méhészeti termékeket kínálunk fogyasztóinknak. Méhészetünk bemutató méhészet, szervezett látogatás keretében az érdeklődők betekintést nyerhetnek méhészetünk világába, testközelből figyelhetik meg a méheket és csodálatos életüket (védőfelszerelést biztosítunk).

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...