×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Ulici Adela

0745603856
loc. Satu Mare, B-dul Muncii bl. H62, ap.7, jud. Satu Mare
[email protected]

Ulici Adela

loc. Satu Mare, B-dul Muncii bl. H62, ap.7, jud. Satu Mare
0745603856
[email protected]
Nagy valószínűséggel a levendula az egyik legkeresettebb növény a világon – nem csak a szépsége, hanem azon egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt is, amiket már évszázadokkal ezelőtt felfedezett és használ az emberiség. A csodálatos szépségű levendula-ültetvények, a semmivel sem összetéveszthető illat és a fajták sokasága mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az országban is egyre többen kezdjenek levendula termesztésébe.

A szatmári Ulici Adela a Szatmárhegy községhez tartozó Résztelek faluban termeszt levendulát egy 30 áras területen. Mint mondja: egész életében rajongott a levenduláért, ezért amikor az élete úgy alakult, kihasználta a lehetőséget és elkezdett régi álmának megvalósításán dolgozni.

“Négy évvel ezelőtt kezdtem levendulát termeszteni, de egész életemben lenyűgözött a lila levendulamezők szépsége, és természetesen a virág különleges illata. Sokat olvastam a levendula egészségre gyakorolt pozitív hatásairól, ezért nem is gondolkodtam sokat, hanem létrehoztam a saját levendula-ültetvényemet. Ez a döntés pedig mind a mai napig rengeteg lelki felfrissülést jelent számomra” – mondja Ulici Adela.

A virágból a csokrok mellett különböző dekorációkat is készít, nagy népszerűségnek örvendenek továbbá a levendulaillatot árasztó zsákocskák, párnácskák. Különböző eljárásokkal pedig olyan esszenciális olajok készíthetők a növényből, amelyek magukban hordozzék a levendula minden pozitív hatását.

A megye vásáraiban ma már kifejezetten keresettek az Ulici Adela termékei, ami ékes bizonyíték arra, hogy az egykori álom nem csak hogy megvalósult, de az erre épített vállalkozás szépen nő, virágzik és sok örömet okoz – akárcsak a levendulavirág.

További információkért és rendelés kapcsán forduljon Facebook-üzenetben Ulici Adelához, vagy hívja telefonon a 0745-603-856-os számon.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...