×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Love Garden

0771133130
str. Lucian Blaga nr. 258 A, jud. Satu Mare
[email protected]

Love Garden

str. Lucian Blaga nr. 258 A, jud. Satu Mare
0771133130
[email protected]
Két évvel ezelőtt nyitott meg a Love Garden virágüzlet, azzal a céllal, hogy a szatmári virágpiacot olyan kézzel készített díszekkel és csokrokkal színesítse, amelyek követik a nemzetközi tendenciákat.
A virágboltot egy családi vállalkozás működteti, melynek tagjai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a vásárlókat sokféle termékkel kápráztassák el, az ár-érték arány pedig a lehető legkedvezőbb legyen a kliensek számára.
A boltot Szatmárnémetiben, a Horea utca 4. szám alatt találjuk, ám megvan a lehetőség arra is, hogy az interneten rendeljünk csokrokat és különböző, virágból készült díszeket a www.lovegarden.ro oldalról. A kiszállítás ingyenes, ez pedig újdopnságnak számít a szatmári piacon.
A Love Gardennél dolgozó csapat a Facebook oldalán is rendszeresen oszt meg ötleteket és olyan, általuk kitűnő alapanyagokból készített termékeket, melyek méltó díszei lehetnek egy-egy lakásnak vagy munkahelynek, kellemes hangulatot teremtve bárhol.
A virágos dekorációk nem csak élő virágokat tartalmaznak: a vásárló kérésére szárított virágok, fából készült elemek és akár művirágok is alkothatnak szemet gyönyörködtető egységet.
Válassza a Love Garden személyre szabott igények szerint készített dekorációi közül és tegye ezzel hangulatosabbá otthonát!

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...