×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

HB Traditional Brewery

0728194581
str. Soimoseni nr. 24/A
[email protected]

HB Traditional Brewery

str. Soimoseni nr. 24/A
0728194581
[email protected]
Szatmárnémeti Európa egyik legnagyobb termelésű kézműves sörgyárával büszkélkedhet, ahol természetes körülmények között készül a folyékony kenyér.
A Transylvania DoppelBock sör eredeti bajor recept alapján készül, a sör maga pedig gyümölcsös, édes-kesernyés ízvilágú ital, kávészerű textúrával. Egy igazi prémium sör, amelyet éppen olyan élvezettel fogyaszthatunk baráti társaságban, mint egy fárasztó munkanap lezárásaként. És amit még fontos tudni róla: a készítése során felhasznált árpa, élesztő és víz is mind-mind helyileg előkészített saját hozzávaló.
Az elmúlt évben a HB Traditional Brewery azzal ejtette ámulatba a söriparban dolgozókat, hogy ez volt az egyetlen romániai cég, amelynek minden termékét díjazták Európa legfontosabb sörversenyén.
A HB TRADITIONAL BREWERY által készített kézműves sörökben egy sajátos egységet alkot a hagyományos elkészítési mód, a minőség és a természetes alapanyagok, az eredmény pedig egy igazán kiegyensúlyozott ízvilágú ital. A sörgyár kapcsán további információkat a hivatalos weboldalukon, a https://hbtbere.ro/ro/ oldalon lehet találni, magát a sört pedig a nagy áruházláncok polcain és a helyi termék vásárokon kell keresni!

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...