×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Egyedi termékek a Szatmári Termék vásáron!

Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban. Hétvégén, március 13-án és 14-én 10 és 18 óra között várja a vásárlókat különleges és egyedi termékeivel 26 termelő.
Egyedi, helyi termékeket és portékákat kínálnak, amelyek nem találhatóak meg az üzletek polcain: hazai borok és pálinkák, többfajta méz, ízletes húsok és hústermékek, natúr kozmetikumok, kézzel készített ékszerek és egyéb érdekes termékek is beszerzhetőek lesznek majd a vásáron. 
A szervezők célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a termelőket és vásárlókat, erősítse a lokálpatriotizmust, hozzájárulva ezzel Szatmár megye gazdasági fejlődéséhez, a helyi termelők, gazdák és családjaik sikeréhez.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a multinacionális cégek kínálata nagyobb mint a hazai termelőké, mégis arra biztatjuk Önöket, hogy vásároljanak hazai termékeket helyi termelőktől, hiszen ezáltal is segítő kezet nyújtunk egymásnak, a nehéz időszakokban pedig az összefogás és a szolidaritás az egyik legfontosabb dolog.

A hétvégi vásár szervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal partnerségben.

2021.márc.13-14.jpeg
Várjon - Kosár frissítése ...