×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

A Szatmári termékek

Úgy világszinten, mint Erdélyben, sőt Szatmár megyében és városunkban is megfigyelhető a multinacionális vállalatok előretörése az élelmiszerpiacon: ezen a piacon a helyi termelők már nem versenyképesek, folyamatosan  kiszorulnak a piacról, ráadásul a fogyasztói trendek is ellenük dolgoznak. 

A Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesülettel közös célunk versenyképessé tenni a helyi termelőket és azok termékeit, erősíteni a lokálpatriotizmust, ezáltal hozzájárulva Szatmár megye gazdasági életének fejlődéséhez, a helyi termelők, gazdák és családok boldogulásához. 

Több hónapos előkészítő munka után, a régióban elsőként kiépítettük a Szatmári Termékek védjegy és termék rendszerét: ennek bemutatójára 2019 augusztus 23-án, pénteken kerül sor Szatmárnémetiben, a Borókagyökér Egyesület székhelyéül szolgáló Lépésházban, helyi idő szerinti 11 órától.  

Weboldalunkon részletes információkat kaphat a Szatmári Termék védjegy rendszerről, kereshet a szatmári termelők kínálatából friss helyi termékeket. Kérjük, bíztassa barátait, ismerőseit is, hogy válasszanak helyi, szatmári termékeket!


Üdvözlettel,
Magyar Lóránd
ötletgazda, projektvezető

Várjon - Kosár frissítése ...