×
ERDŐD
NAGYKÁROLY
CODRU
MEZŐFÉNY
OAS
SZATMÁRNÉMETI
Csak személyes átvétel
TASNÁD
TUR

Asociația Noe Partium

0799939188
Satu Mare
noepartium@gmail.com

Asociația Noe Partium

Satu Mare
0799939188
noepartium@gmail.com
A Noe Partium Egyesület a fogyatékkal, speciális igényekkel élők találkozóhelye. Az egyesület foglalkozásain egyebek mellett kézimunkáznak, asztalterítőket, levendula vagy teafüvek tárolására alkalmas zsákocskákat, természetes anyagokból készítenek sminklemosó korongokat, illetve különböző díszeket készítenek újrahasznosítható anyagokból. Akik pedig már vásároltak náluk, tudják, hogy a termékeik mellett nagy, szívmelengető mosolyt is kapnak tőlük.
A műhely Mikolában található, a Fő út 419. szám alatt, és rövid idő alatt második otthona lett a fogyatékkal élőknek és közvetlen családtagjaiknak. Egy hely, ahol a kommunikáció, a játék, a kíváncsiság és a kreativitás a hozzávalók a jó hangulat kialakításához.
Az egyesület műhelyét látogatók szorgalma, a felhasznált alapanyagok és a tény, hogy minden portéka kézi munkával készül, nagyban hozzájérult ahhoz, hogy a Noe Partium Egyesület a jelentkezést követően kevéssel meg is kapta a Szatmári Termék védjegyet.
Minden alkalommal, amikor az egyesület és védenceik jelen vannak a Szatmári Termék Vásárban, a szatmáriak számára a vásárlással egyben lehetőség nyílik a speciális igényekkel élők munkájának elismerésére és az egyesület támogatására. A vásárlással továbbá támogatjuk az egyesület védenceinek társadalomba való beilleszkedését, valamint alapot teremthetünk egy új, önálló élet építésének.
Az egyesület munkájával kapcsolatos részleteket, újdonságokat a civil szervezet hivatalos honlapján, a http://noepartium.simplesite.com/ -on, illetve a https://www.facebook.com/NoePartium Facebook-oldalon találnak az érdeklődők.

Üzlet helyeVegye fel a kapcsolatot a termelővel

Várjon - Kosár frissítése ...