Természetes és hagyományos termékek előállítása, tartósítószer és színezőanyagok felhasználása nélkül – ezzel a jelszóval kerülnek piacra a SCHWABENHOF L&L Kft termékei a Szatmár megyei Csomaköz községben.

Az 50%-ban hazai tőkével létrehozott vállalkozás az elismert német cégcsoport, az Arnstorf-i székhelyű Lindner Group egyik romániai tagja, joint-venture cégként 2017 januárjában a szatmári piacon mutatta be első termékét, a természetes, szűretlen almalevet.

A termék 100%-ban természetes alapanyagból, friss és gondosan válogatott almából készült, ami mosás és zúzás után prés alá került, majd a pasztörizálás révén 3 literes, úgynevezett bag in box csomagolásban vált elérhetővé.

A gyümölcslé nem tartalmaz tartósítószereket, színezékeket, víz és cukor hozzáadása nélkül készül, mindazok számára, akik a természetben megtalálható egészséget kedvelik és értékelik.

A vállalkozás hosszú távú célja bio agrártermékek gyártása, különös tekintettel a gyümölcslevekre, zöldség- valamint sertés és marhahús konzervekre, amelyeket saját termelésű alapanyagokból állítanak elő.

A cég kínálata már a 2017-es év folyamán bővült, az alma mellett céklalevet is gyárt, zakuszkát és grillezett zöldséget készít, illetve eper, meggy, barack és szilvalekvárt.

A vállalkozás névjegye:
SCHWABENHOF L&L Kft
Csömaköz, Főút 93A
Telefon: 0786-901804, 0786-513554
Facebook.com/Schwabenhof L&L SRL