Nyári kánikulában üdít és felfrissít egy pohár gyümölcsszörp, de ha a pohárba valódi gyümölcsből készült alapanyag kerül, télen is remek szomjoltó. A szörp attól jó, ha természetes anyagokból készítik, és nem puszta cukorszirup, nemcsak megszínesíti a szódát vagy ásványvizet, hanem fel is frissíti a fogyasztóját.

Ezt vallja az Egri-Berry családi vállalkozás, amely 2015- ös megalakulásakor csak friss fogyasztásra szánta a gyümölcsöket. A többlettermelés miatt azonban átalakították a cég profilját és a feldolgozásra álltak át.

Szörpöket, lekvárokat (málna, alma, barack, birsalma illetve hagyományos, üstben főzött szilva), különféle ízesítésű toppingokat, málnaecetet és feketeribizli bort biztosítanak a vásárlóknak, cukrozott és cukormentes kiszerelésben. Gyógyhatásuk miatt számos terméküket az orvosok is ajánlják, így nagy a kereslet a feketeribizli, az áfonya illetve a szederszörp, az almalé, a céklalé, illetve cékla és sárgarépa keverék lé iránt.

A különleges kézműves eljárással készült szörpök és lekvárok a gyümölcs legjavát tartalmazzák, a magasabb gyümölcstartalom miatt kevesebb hozzáadott cukor kerül az üvegekbe. A magas rosttartalom az emésztést segíti, a szörpökben található magvak ásványi anyagokban és vitaminokban gazdaggá teszik az italt. Kósa Máté valamennyi termékét saját recept alapján készíti, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. Célja, hogy teljes mértékben megőrizze a gyümölcsök eredeti ízét.

Az Egri-Berry különleges ízvilága, magával ragadó élményben részesíti a vásárlót, aki hónapok után is felismeri a terméket.


A vállalkozás névjegye
Egri-Berry
Kósa Máté termelő
Telefon: 0745960495 Email: kosa_mt@yahoo.com
Cím: Egri, Csűry Bálint utca, 55. szám